HTTP Status 404 running overview reports

Chris Loxley-Watkins, geändert vor 13 Jahren.

HTTP Status 404 running overview reports

Youngling Beiträge: 3 Beitrittsdatum: 29.06.11 Neueste Beiträge
Hi,

I've got the system up and running in MySQL, running Apache as a service and when I try to open any of the overview reports, I get the following: -

HTTP Status 404 - Could not find resource for relative : /reportEnvironmentOverview/P00001/Chris+Loxley-Watkins/7/-1/true/false/html//EnvironmentOverviewReport of full path: http://jazz:18080/klaros-web/seam/resource/rest/reportEnvironmentOverview/P00001/Chris+Loxley-Watkins/7/-1/true/false/html//EnvironmentOverviewReport

I'm using version 3.4.3 - Build 1130 in Internet Explorer 8

Any ideas?

Regards

Chris
thumbnail
Torsten Stolpmann, geändert vor 13 Jahren.

RE: HTTP Status 404 running overview reports

Jedi Council Member Beiträge: 756 Beitrittsdatum: 12.02.09 Neueste Beiträge
/reportEnvironmentOverview/P00001/Chris+Loxley-Watkins/7/-1/true/false/html//EnvironmentOverviewReport

The double / before EnvironmentOverviewReport actually should contain your locale (en or de currently).

To what locale/language is your system configured?

This looks strange.

Torsten
Chris Loxley-Watkins, geändert vor 13 Jahren.

RE: HTTP Status 404 running overview reports

Youngling Beiträge: 3 Beitrittsdatum: 29.06.11 Neueste Beiträge
OK, it's working but I'm unsure what fixed it

I had both English and German in the list as available languages. I removed German and then tried again but it didn't work. I then clicked on the English (en_US) logo top right corner next to my name and it seems to be working now. Very odd but it's working at least

Thanks for your help

Regards

Chris
thumbnail
Torsten Stolpmann, geändert vor 13 Jahren.

RE: HTTP Status 404 running overview reports

Jedi Council Member Beiträge: 756 Beitrittsdatum: 12.02.09 Neueste Beiträge
I opened bug KLAROS-1333 (HTTP Status 404 running overview reports) to track this, as this definitly should not happen.

I assume you use a en_GB locale on your system?

Torsten
Chris Loxley-Watkins, geändert vor 13 Jahren.

RE: HTTP Status 404 running overview reports

Youngling Beiträge: 3 Beitrittsdatum: 29.06.11 Neueste Beiträge
Yes, this is correct. I've just tried with a new user and it's the same. I click the language icon top right and works fine after that

Regards

Chris
thumbnail
Torsten Stolpmann, geändert vor 13 Jahren.

RE: HTTP Status 404 running overview reports

Jedi Council Member Beiträge: 756 Beitrittsdatum: 12.02.09 Neueste Beiträge
You may try follow the solution in this discussion to enforce a en_US locale for Klaros which should hopefully remedy your problem in the meantime.

Regards,

Torsten